Sajtó

Minden, ami vállalati és nem munkahelyi családi napközi. Minden, amit mi írtunk, mondtunk, és amit rólunk írtak, mondtak.

Mégis járhat csanába az óvodás korú gyermek?! :-)

Nagyszerű hír: az oktatási bizottság elfogadta a javaslatot, miszerint járhat családi napközibe az óvodás korú gyermek, amennyiben a családi napköziben óvodapedagógus dolgozik. Büszkék vagyunk, hogy Egyesületünk szakértőnek a háttérmunkája is figyelembe lett véve a döntéskor. Gratulálunk és köszönjük!

Az INDEX.HU cikke itt olvasható

tovább Mégis járhat csanába az óvodás korú gyermek?! :-) című tartalmat

A családi napközi szerepe a család és a munka összeegyeztetésében

Hazánkban a HR vezetőknek naponta kell szembesülniük a kisgyermekes dolgozók problémáival: ha visszajönnének dolgozni, akkor nehezen megoldott a gyermekük ellátása, gyakoriak a gyermekbetegségek, megoldhatatlan mennyiségűek a gyermekintézmények szünetei. Ha otthon maradnak gyermekvállalás után, akkor meg kell oldani a helyettesítésüket, majd a visszatéréskor külön feladatként jelenik meg a megkopott kompetenciák frissítése.

Pedig komoly potenciál rejtőzne a kisgyermekes munkavállalókban, ha megoldott lenne az atipikus foglalkoztatás és a rugalmas kisgyermekellátás

A teljes cikket itt olvashatod!

tovább A családi napközi szerepe a család és a munka összeegyeztetésében című tartalmat

A háztartás gazdaságtana - pénzügyekről már gyerekkortól!

A Heti Válasz arról írt, hogy már gyerekkortól beszélgetni kell a pénzügyekről. Elkötelezettek vagyunk a pénzügyi műveltség javításában, mind a gyerekek, mind a munkavállaló felnőttek, mind a vállalkozók terén. Olvasd el a cikket, és szólj hozzá - kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Gyerekpénzügyekwww.csodapersely.hu

Heti Válasz tovább A háztartás gazdaságtana - pénzügyekről már gyerekkortól! című tartalmat

Oldalak