Partnereink

Minden sikeres férfi mögött egy odaadó nő van. Minden sikeres vállalkozás mögött pedig egy profi csapat. Mi velük dolgozunk. Bizalommal, elégedettséggel ajánljuk Őket Nektek is. Persze csak ha Ti is egy sikeres vállalkozást szeretnétek magatoknak.

Szolgáltatás-ajánló családi napközi vezetőknek

Tudjuk, milyen nehéz megbízható és jó partnert, munkatársat, szolgáltatót taláni. Mi is sokat keresgéltünk. Akikkel dolgozunk, azokat szívesen ajánljuk. Mi velük dolgozunk, közös megelégedettséggel. Katt a kiemelt szövegre, olvass róluk, keresd őket bátran, hivatkozz ránk! SOK SIKERT! smiley


Kids Club - ahol gyerekjáték a nyelvtanulás!


Nyelvtanulás? Gyerekjáték!

Az angliai központú LCF Clubs Hungary több mint 20 éve foglalkozik kisgyermekek idegen nyelvi oktatásával hazánkban. Az idei év újdonsága, hogy már 6 hónapos kortól angolozhatnak velünk az LCF Baby Clubban a babák és a mamák.

Baby Club tanfolyamaink szervezéséhez csanák, játszóházak jelentkezését is várjuk!

funlanguages@gmail.com

tovább Kids Club - ahol gyerekjáték a nyelvtanulás! című tartalmat

Így kezdődött

 A Csodacsaláddal harmadik éve dolgoztunk a Céges Családi Napközi Programon, amikor úgy döntöttünk, hogy tőkebevonással erősítjük a projektünket.
Indultunk a Blind Investments versenyen, ahol 2 millió Ft tőkét kaptunk az MNG Investments-től.
Az együttműködés azóta is töretlen mind a befektetőnkkel, mind a versenyben velünk egyszerre nyertes X-keksszel.

tovább Így kezdődött című tartalmat

2013. február (2)

vállalati családi napközi matekozásAztán jöttek a kérdések: hogyan tovább? Jött a matekozás, egyre durvább excell táblákat küldözgettünk egymásnak. Órákon át tartó telefonálgatások, tervezgetések, számolás, vita, kezdjük elölről. Majd a kérdés: és mit gondolnak erről a munkáltatók úgy igazából? Mit gondol az állam? Ha ez ennyire tetszik mindenkinek, miért is nincs még egyetlen egy vállalati családi napközi sem?

tovább 2013. február (2) című tartalmat

2013. február (1)

Anya dolgozikAz úgy kezdődött, hogy leültünk, és egymás szavába vágva elmondtuk Csillával Gyurinak, hogy mi is ez az egész céges családi napközi. Hogy mi is versenyszférából jövünk, és látjuk, hogy nem kell a kisgyerekes anya, mert gond van vele: otthon marad nagyon sokáig (fel kell venni valakit helyette, akit utána valszeg ki kell rúgni), aztán ha visszajön, azt se tudja, melyik évet írjuk, a gyereke (akit addig híg domesztoszos vízben fürösztött naponta 2x, nehogy megbetegedjen a drága magzat) a 32 fős óvodai csoportban állandóan beteg (és minimum 4 hónapig ordít az anyja után, akin kívül nem volt senkivel, hiszen a Nagy Magyar Anya 3 évig otthon ül, és szoptat). 

tovább 2013. február (1) című tartalmat

Beck Gyuri - a kezdetek

Gyuri dolgozikElőzmények: nagyon kellett nekünk egy VALAKI, aki segít csapongó gondolatainkat formába önteni. És ekkor jött a megoldás most (ez szóvicc volt! cool): Ágnes mondta, hívjuk fel Gyurit, mert Gyuri profi, Ő kell nekünk (mert mi is profik vagyunk, illetve ez alakul, de ebbe az irányba mozgunk, határozottan). Felhívtuk, Gyuri jött, látott, győzött (nálunk legalábbis abszolút.). Mi pedig levettük őt a lábáról a kedvességünkkel, a nagyon-akarásunkkal, a lelkesedésünkkel, az egyébként jó ötletünkkel (Gyuri: mivel is még?).

Ennek egy hónapja, azóta dolgozunk. Elhatároztuk, naplót írunk, hónapról-hónapra hova jutunk. Ez az első hónap. Olvasgassátok, tanuljatok belőle. Mi is azt tesszük.

tovább Beck Gyuri - a kezdetek című tartalmat

Oldalak