Csanás pályázatok

Csana Pályázat _ TÁMOP 234A/13-1

Szívesen fogadnál pályakezdő, iskolából kikerülő gyakornokot a családi napköziben? Mentorálnád?

Jelen pályázati kiírás lényege jellemzően a vállalkozás statisztikai létszámának növelésével együtt járó (azaz új státusz betöltését eredményező) új foglalkoztatás támogatása kilenc hónapon keresztül járó teljes vagy részleges bér- és

járuléktámogatással, a cégen belüli segítő mentor bérpótlékával és az új munkahely tárgyi feltételei kialakításának támogatásával. A program elsődleges célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben szerzett első szakképesítés hasznosulásának elősegítése, a pályakezdők korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, ezzel a későbbi foglalkoztathatóságuk növelése.

Letölthető összefoglaló

ÉRDEKLŐDJ!
LETENOVICS-NAGY ROLAND
0630/7472393
CSANA@METODUS.HU

tovább Csana Pályázat _ TÁMOP 234A/13-1 című tartalmat

Csanás pályázatok - TÁMOP 1.4.1/12-1

Csana vezető vagy, és bővítenéd a gondozók létszámát, de nem tudod, miből?

Elküldenéd képzésre is, de arra sincs kereted?

A pályázat keretében a létszámukat bővítő nonprofit szervezetek fiatal, elsősorban pályakezdő álláskeresők alkalmazásához kaphatnak bértámogatást. A projekt keretében lehetőség nyílik célcsoporttagok képzésére is

Letölthető összefoglaló (katt)

ÉRDEKLŐDJ!
LETENOVICS-NAGY ROLAND
0630/7472393
CSANA@METODUS.HU

tovább Csanás pályázatok - TÁMOP 1.4.1/12-1 című tartalmat

Pályázatírónk

www.metodus.hu

A Metodus Kft. 1994-ben alakult tanácsadó vállalkozásként, tanácsadási tevékenysége az évek során folyamatosan változott, fejlődött.

A cég alapvető célkitűzése, hogy a vállalkozások részére, azok versenyképességének kialakításával és bővítésével kapcsolatos tanácsadási tevékenységet végezzen.

tovább Pályázatírónk című tartalmat