BLIND INVESTMENT

Így kezdődött

 A Csodacsaláddal harmadik éve dolgoztunk a Céges Családi Napközi Programon, amikor úgy döntöttünk, hogy tőkebevonással erősítjük a projektünket.
Indultunk a Blind Investments versenyen, ahol 2 millió Ft tőkét kaptunk az MNG Investments-től.
Az együttműködés azóta is töretlen mind a befektetőnkkel, mind a versenyben velünk egyszerre nyertes X-keksszel.

tovább Így kezdődött című tartalmat

Blind Investment

Egy borús szeptemberi szombaton egyik Tempus Kút programos tanulótársunk (KÖSZÖNJÜK ezúton is Kovács Márta! smiley) írt a Facebook zárt csoportra: 

Megint forrás, aki rá tud mozdulni tegye!


blindinvestment.hu

Blind Investment néven új típusú startup-verseny-sorozat indul a Budapesti Értéktőzsdén a One Minute Kft. társszervezésében 2012. október 3-án, mely ezúttal a női ötletgazdákat szólítja meg, illetve helyezi reflektorfénybe. 

Rámozdultunk, beküldtük a projektünket, és gyűjtöttük a szavazatokat. A szavazatok zömét vélhetően a fent említett Tempusos csapat és a csodacsaládos csana tanfolyamot végzettek adta, nem tudunk érte eléggé hálásak lenni - KÖSZÖNJÜK!!! smiley

Bekerültünk a 6 legtöbb szavazatot gyűjtöttek közé, így október 3-án izgatottan prezentáltunk a Budapesti Értektőzsdén. És NYERTÜNK!

A nyereményt (2 millió Ft-ot) az MNG Investments Zrt-vel mint befektetővel közösen alapított Céges Csana Kft-nk kapta, amely így továbbfejleszthette a Csodacsalád Egyesület kereteiben már évek óta dédelgetett Céges Családi Napközi Programot. 

Nézd meg a 2 perces prezentációról készült videót: http://blindinvestment.hu/venture/bemutato.php?page=91